Säänkestävät, aina kuhunkin käyttötarkoitukseen parhaiten soveltuvista materiaaleista valmistetut suuret mainostaulut on tehokas ja näyttävä keino markkinoida yritystäsi ja sen tuotteita. Valmistamme haluamasi kokoiset ja muotoiset kyltit edullisesti ja nopealla toimitusajalla. Ota yhteyttä

Lähetä suunnittelemasi kyltin aineisto meille esim. pdf-tiedostona niin valmistamme haluamasi suuruisen kyltin yrityksesi seinään, erilliseen telineeseen tai vaikkapa urheilukentän laidalle. Varmista kylttien avulla näkyvyytesi myös messuilla ja erilaisissa tapahtumissa.

Jos kyltin tulee kestää vuosia (esim. logokyltti yrityksesi seinään), kannattaa materiaaliksi valita alumiinikomposiitti-levy. Lyhytaikaiseen ulkomainontaan (1-2 vuotta), kampanjoihin ja rakennustauluhin suosittelemme kennomuovilevyä, joka on tukeva ja ulkokäytössä hyvin sään vaihteluja kestävä alusta mainoksellesi.

Mikäli tarvitset apua kyltin luonnoksen valmistuksessa, teemme mielellämme tarjouksen myös kyltin suunnittelusta. Meiltä saat koko paketin kyltin suunnittelusta sen valmistukseen ja perille toimitukseen saakka, tarvittaessa myös asennettuna!

Ota meihin yhteyttä

valinnainen

Voit myös soittaa meille:
(09) 294 6406

Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.
Tarjouspyyntö ei sido Sinua mihinkään.