Katukyltit

Tuotteita yhteensä 5 kpl.

Näytetään 1-5 yht. 5 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Muovikyltti

49€ + alv

Muovikyltti

Kyltti on kevyt käsitellä ja se kestää hyvin kovaakin käyttöä. Perusopaste on väriltään valkoinen mutta valmistamme kylttejä myös sinisestä, punaisesta sekä mustasta muovista. Kylttiin tulostetaan infopinta suoraan muoviin. Muovikatukylttiä varten valikoimastamme löytyy laukku kolmelle kyltille. Laukkuun voidaan painaa yrityksenne logo tai muu informaatio. Lisäksi muovikyltti voidaan varustaa lisäpainoilla. Muovikyltin informaatiopinta voidaan valmistaa myös heijastavasta tarrasta

Muovikyltit käyttövalmiina omilla logoilla, esittely-sanalla ja nuolella ym. alk. 49€ (alv 0%). Suuremmista toimituseristä teemme erillisen hintatarjouksen.

Lisävarusteet: lisäpainot kyltin tukevoittamiseksi, heijastava infopinta, kantolaukku kolmelle opasteelle.

Hinta Alk. 50,00 € + alv Hinta
Pyydä tarjous
Alumiinikyltti

2 kpl 195€ + alv

Alumiinikyltti

Alumiinista valmistettu esittelykyltti on vankka ja kulutusta kestävä laadukas kyltti opastamaan asuntoesittelyyn tai informoimaan tarjouksista ym. Kyltti kestää hyvin kovaakin käyttöä. Painonsa ansiosta kyltti pysyy tukevasti pystyssä tuulisella säällä. Alumiinikylttiä varten valikoimastamme löytyy laukku kahdelle kyltille. Alumiinikyltistä on valittavana myös punoskahvallinen malli. Erikoisefektinä kylttiin voidaan teipata heijastava nuoli ja ESITTELY-sana, jotka loistavat kirkkaina mm. auton valojen osuessa kylttiin.

Hinta Alk. 0,00 € + alv Hinta
Pyydä tarjous
Metallikyltti

alk. 84€ + alv

Metallikyltti

Rautapellistä valmistettu, valkoiseksi maalattu metallinen esittelykyltti on vankka ja edullinen peruskyltti opastamaan myyntikohteelle. Käyttökohteita ovat lisäksi tuote-esittelyt, rakennusnäytökset, messutapahtumat ja liikenteenohjauksessa opastaminen. Käännettyjen kahvakorvien ansiosta reikäkahva ei rasita kämmentä kylttiä kannettaessa. Kyltti kestää hyvin kovaakin käyttöä. Painonsa ansiosta kyltti pysyy tukevasti pystyssä tuulisella säällä. Metallikylttiä varten valikoimastamme löytyy laukku kahdelle kyltille, joka suojaa kylttejä niitä kuljetettaessa. 

Hinta Alk. 0,00 € + alv Hinta
Pyydä tarjous
Minikyltti

5 kpl 99€ +alv

Minikyltti

Minikyltti on hauska lisä kylttivalikoimaamme. Kylttiä voit käyttää mitä moninaisimpiin tarkoituksiin: konttorin pöydällä, näyteikkunassa tai asiakastapaamisessa sekä useissa muissa tarkoituksissa. Kyltti on täydellinen miniatyyrikopio eniten toimittamastamme (isosta) muovikyltistä. Minikylttiin voidaan tulostaa haluamasi infopinnat, aivan kuten isompiin kyltteihinkin.

Hinta Alk. 0,00 € + alv Hinta
Pyydä tarjous
Kylttilaukku

Tukeva kylttilaukku muovikylteille 42€

Kylttilaukku

Katukyltit säilyvät siistinä kylttejä varten valmistamassamme kylttilaukussa. Saat meiltä kylttilaukun niin muovikyltille, alumiinikyltille kuin myös metallikyltille. Kylttilaukku on valmistettu kestävästä markiisikankaasta ja laukussa on vahvat kantokahvat. Painamme haluttaessa laukkuun yrityksesi logon tai muun infon. Muovikylttejä laukkuun sopii kolme kappaletta ja alumiini- ja metallikylttejä kaksi kappaletta. Kysy myös yhteishintaa katukyltit laukussa, joka on aina edullinen tarjouksemme!

Hinta Alk. 0,00 € + alv Hinta
Pyydä tarjous