Tuotteet

Tuotteita yhteensä 17 kpl.

Näytetään 1-17 yht. 17 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Akustiikkalevyt

alk. 98€/m2

Akustiikkalevyt

Vaimee Based Print on hyvien akustisten ominaisuuksien peruslevy. Levy on kevyt ja erittäin jäykkä pysyen asennetaessa ryhdikkään suorana. Vaimee levyn pintaan tulostetaan kuva, teksti, logo tms kuvio ekologisin värein. Tuloste ulottuu levyn reunaan saakka. Tulostusjälki on laadukas ja levyt voidaan asentaa heti tulostamisen jälkeen.  Liimakiinnitys taustapinnasta niin seiniin kuin kattoonkin on helppo levyn keveydestä johtuen. Vaimee akustiikkalevystä voidaan valmistaa yksittäiset taulut luomaan tunnelmaa tai levyllä voidaan peittää kokonaiset seinäpinnat. Asennusvalmiin tulostetun Vaimee akustiikkalevyn hinta on 98 euroa / m2.

Hinta Alk. 0,00 € + alv Hinta
Pyydä tarjous
Kylttien pintojen uusinta

Kysy tarjousta!

Kylttien pintojen uusinta

Vanhoista kylteistä ei tarvitse välttämättä luopua, vaan voit teettää kyltteihin edullisesti uudet, kestävät pinnat. Näin saat vanhoista kylteistäsi lähes uuden veroiset helposti ja nopealla aikataululla. Myös yrityksen logon ja graafisen ilmeen vaihtuessa kannatta vanhat kyltit vaihtaa uuteen ilmeeseen. Vaihtotyö käy kätevästi tuomalla tai lähettämällä vanhat kyltit meille. Valmistamme uudet pinnat ja asennamme ne kyltteihin, jonka jälkeen kyltit ovat valmiina postitettavaksi tai noudettavaksi. Yhden kyltin pintojen vaihto maksaa 28 euroa / kyltti (uusien pintojen painatus, suojalaminointi ja asennustyö).

Hinta Alk. 0,00 € + alv Hinta
Pyydä tarjous

Kohokirjaimet & logot

Meiltä voit tilata yrityksesi logon, sloganin, tuotemerkin tms. infon kohokirjaimina haluamasi kokoisena ja värisenä. Materiaalivaihtoehtoja ja -paksuuksia on valittavina useita.

Hinta Alk. 0,00 € + alv Hinta
Pyydä tarjous
Ikkunakortti-telineet

alk. 125€ +alv

Ikkunakortti-telineet

Modulilokeroista voit rakentaa haluamasi kokoisen ja muotoisen kohde-esittely-kokokonaisuuden juuri niin kuin haluat. Esittelykokonaisuus kootaan kiinnittämällä läpinäkyvät, A4-kokoiset modulilokerot toisiinsa C-lenkeillä. Järjestelmään kuuluvat otsikkopalkki sekä ripustustanko pitävät kokonaisuuden ryhdissään. Toimitus sisältää kiinnityslenkit ja ripustusketjut.

Clearsign 9 kohde-esittelytaulu on yhtenäinen, läpinäkyvä muovikyltti, jossa on kolmessa rivissä yhteensä yhdeksän A4 kokoista esitelokeroa.

Toimitus Matkahuollon rahtina kaikkialle Suomeen.

Hinta Alk. 0,00 € + alv Hinta
Pyydä tarjous
Banderollit

alk. 35€ / m2

Banderollit

Meiltä saat mainosbanderollit sisä- ja ulkokäyttöön edullisesti ja nopealla toimitusajalla. Valittavana on useita eri materiaaleja kankaista pressuihin. Banderolli on kevyt kuljettaa mukana ja erinomainen mainos esim. messuille ja erilaisiin tapahtumiin. Ulkobanderollit valmistamme kestävästä pressukankaasta joka kestää hyvin sään- ja vuodenajan vaihtelut. Mikäli banderolli tulee asennettavaksi tuuliselle paikalle, kannattaa materiaaliksi valita reikäbanderolli, joka päästää tuulta lävitse. Valmistamme banderollit valmiista pdf-tiedostosta. Tarvittaessa voimme suunnitella banderollin ilmeen puolestanne edullisesti ja ammattitaidolla. Toimitusaika banderolleille kaikkialle Suomeen on muutama arkipäivä.

Hinta Alk. 0,00 € + alv Hinta
Pyydä tarjous
Kiekollinen kerroskyltti

24€ +alv / kpl

Kiekollinen kerroskyltti

Kiekollinen kerroskyltti on valmistettu ohuesta muovista, ja se kiinnitetään mukana tulevalla imukupilla tai kiinnitystarroilla. Kerroskyltissä on helppokäyttöinen kerroskiekko. Kiekossa on kerrokset 1-12. Kerroskyltissä on vakiona käyntikorttitasku. Välittäjän tiedot on myös mahdollista painaa suoraan kyltin infopintaan. Kiekollinen kerroskyltti myydään yksin kappalein. Suuremmista tilausmääristä teemme erillisen hintatarjouksen.

Hinta Alk. 0,00 € + alv Hinta
Pyydä tarjous
Handy-teline

alk 69€ +alv / kpl

Handy-teline

Handy-teline on tarkoitettu myyntikylttien helppoon ja nopeaan asennukseen. Handyn upotat maahan tai hankeen hetkessä polkaisemalla. Kevyt teline on helppo kuljettaa myyntikohteelle ja se seisoo tukevasti kahden jalkansa varassa. Teline on suunniteltu siten, että voit käyttää tarpeesi mukaan kahta korkeudeltaan eri kokoista kylttiä yksi- tai kaksipuolisesti. Muita käyttötarkoituksia on liikenteenohjaus, kielto, varoitus- ja tapahtumainfo.

Handy-teline on metallirakenteinen, vankkaa tekoa oleva teline, joten voit käyttää sitä vuosia. Valmistamme erillissarjana myös yrityksesi värein maalattuja telineitä!

Hinta Alk. 0,00 € + alv Hinta
Pyydä tarjous
Muovikyltti

49€ + alv

Muovikyltti

Kyltti on kevyt käsitellä ja se kestää hyvin kovaakin käyttöä. Perusopaste on väriltään valkoinen mutta valmistamme kylttejä myös sinisestä, punaisesta sekä mustasta muovista. Kylttiin tulostetaan infopinta suoraan muoviin. Muovikatukylttiä varten valikoimastamme löytyy laukku kolmelle kyltille. Laukkuun voidaan painaa yrityksenne logo tai muu informaatio. Lisäksi muovikyltti voidaan varustaa lisäpainoilla. Muovikyltin informaatiopinta voidaan valmistaa myös heijastavasta tarrasta

Muovikyltit käyttövalmiina omilla logoilla, esittely-sanalla ja nuolella ym. alk. 49€ (alv 0%). Suuremmista toimituseristä teemme erillisen hintatarjouksen.

Lisävarusteet: lisäpainot kyltin tukevoittamiseksi, heijastava infopinta, kantolaukku kolmelle opasteelle.

Hinta Alk. 50,00 € + alv Hinta
Pyydä tarjous
Ovilappu

5 kpl yht. 35€ +alv

Ovilappu

Ovilappu on oiva lisä myytävän kohteen opastamiseen. Aseta lappu esim. kerrostalon oven kahvaan ja laita myynnissä olevan huoneiston kerrostarra lappuun. Voit itse suunnitella lapun mallin, koon ja lay outin. Tarvittaessa saat meiltä myös suunnitteluapua lapun toteutukseen.

Hinta Alk. 0,00 € + alv Hinta
Pyydä tarjous
Roll-upit

alk. 95€ +alv

Roll-upit

Rollup mainosteline on kätevä ja edullinen markkinointiväline toimistoon, messuille ja erilaisiin tapahtumiin. Rollup toimitetaan kätevässä kantokassissa. Telineen kuntoon laitto käy helposti. telineitä on saatavilla eri leveyksiä. Rollupeista on valittavissa edullinen economy-malli sekä palosuojatulla vuodalla varustettu premium-malli. Valmistamme rollupin kuvavuodan valmiista pdf-tiedostosta. Tarvittaessa voimme suunnitella rollupin lay outin puolestanne edullisesti ja ammattitaidolla. Toimitusaika rollup mainostelineelle kuvavuodalla on muutama arkipäivä. Mainosteline toimitetaan kaikkialle Suomeen kestävässä pahvipakkauksessa. Rollup kuvavuodalla hinta alkaen 95 euroa (alv 0%).

Hinta Alk. 0,00 € + alv Hinta
Pyydä tarjous
Staattinen kerroskyltti

5 kpl yht. 49€ +alv

Staattinen kerroskyltti

Staattinen kerroskyltti tarttuu miltei kaikkiin pintoihin, kuten ikkunalasiin ja maalattuun puuoveen. Kyltit ja kerrosnumerot (1-12) voit kiinnittää ja irrottaa uudelleen ja uudelleen. Kyltissä on vakiona käyntikorttitasku. Välittäjän tiedot on myös mahdollista painaa suoraan kyltin infopintaan.

Myyntierään kuuluu 5 kpl kerroskylttejä ja 5 kpl kerrosnumero-arkkeja.

Hinta Alk. 0,00 € + alv Hinta
Pyydä tarjous
Alumiinikyltti

2 kpl 195€ + alv

Alumiinikyltti

Alumiinista valmistettu esittelykyltti on vankka ja kulutusta kestävä laadukas kyltti opastamaan asuntoesittelyyn tai informoimaan tarjouksista ym. Kyltti kestää hyvin kovaakin käyttöä. Painonsa ansiosta kyltti pysyy tukevasti pystyssä tuulisella säällä. Alumiinikylttiä varten valikoimastamme löytyy laukku kahdelle kyltille. Alumiinikyltistä on valittavana myös punoskahvallinen malli. Erikoisefektinä kylttiin voidaan teipata heijastava nuoli ja ESITTELY-sana, jotka loistavat kirkkaina mm. auton valojen osuessa kylttiin.

Hinta Alk. 0,00 € + alv Hinta
Pyydä tarjous
Beach Flag

alk. 35€ / m2

Beach Flag

Beach Flag on kevyt ja kestävä mainos tapahtumiin, messuille ja kauppapaikoille. Beach Flag on helppo koota ja kuljettaa mukana tapahtumapaikalle. Beach Flagiin on saatavana useita vaihtoehtoja jalustoiksi niin sisätiloihin kuin uloskin.  Beach Flagilla saat helposti näkyvyyttä ulkotapahtumiin, kauppakeskuksiin, messuille ja kaikkialle, missä haluat yrityksesi tai tuotteesi näkyvän. Lippuja on valittavanasi useita eri kokoja- ja malleja. Lippujen läpivärjätty kangastuloste on kestävä lippuneulos tai reikäkangas. Beach Flag liput toimitetaan kätevässä kantolaukussa ja haluamallasi jalkavaihtoehdolla.

Hinta Alk. 0,00 € + alv Hinta
Pyydä tarjous
Metallikyltti

alk. 84€ + alv

Metallikyltti

Rautapellistä valmistettu, valkoiseksi maalattu metallinen esittelykyltti on vankka ja edullinen peruskyltti opastamaan myyntikohteelle. Käyttökohteita ovat lisäksi tuote-esittelyt, rakennusnäytökset, messutapahtumat ja liikenteenohjauksessa opastaminen. Käännettyjen kahvakorvien ansiosta reikäkahva ei rasita kämmentä kylttiä kannettaessa. Kyltti kestää hyvin kovaakin käyttöä. Painonsa ansiosta kyltti pysyy tukevasti pystyssä tuulisella säällä. Metallikylttiä varten valikoimastamme löytyy laukku kahdelle kyltille, joka suojaa kylttejä niitä kuljetettaessa. 

Hinta Alk. 0,00 € + alv Hinta
Pyydä tarjous

Avaimenperä

Avaimenperä omalla logollanne tai vaikkapa valokuvalla varustettuna. Valmistamme avaimenperät 0,2mm:n vahvuisesta muovista, johon on helppoa kirjoittaa kuulakärkikynällä. Avaimenperät toimitetaan 24mm:n avainlenkillä. Tuhannen kappaleen erä omalla painatukselle alk. 590 euroa. Mikäli olet kiinnostunut tuotteesta, teemme veloituksetta mallikappaleen ja lähetämme sen tarkasteltavaksenne ilman sitoumuksia.

Hinta Alk. 0,00 € + alv Hinta
Pyydä tarjous
Minikyltti

5 kpl 99€ +alv

Minikyltti

Minikyltti on hauska lisä kylttivalikoimaamme. Kylttiä voit käyttää mitä moninaisimpiin tarkoituksiin: konttorin pöydällä, näyteikkunassa tai asiakastapaamisessa sekä useissa muissa tarkoituksissa. Kyltti on täydellinen miniatyyrikopio eniten toimittamastamme (isosta) muovikyltistä. Minikylttiin voidaan tulostaa haluamasi infopinnat, aivan kuten isompiin kyltteihinkin.

Hinta Alk. 0,00 € + alv Hinta
Pyydä tarjous
Kylttilaukku

Tukeva kylttilaukku muovikylteille 42€

Kylttilaukku

Katukyltit säilyvät siistinä kylttejä varten valmistamassamme kylttilaukussa. Saat meiltä kylttilaukun niin muovikyltille, alumiinikyltille kuin myös metallikyltille. Kylttilaukku on valmistettu kestävästä markiisikankaasta ja laukussa on vahvat kantokahvat. Painamme haluttaessa laukkuun yrityksesi logon tai muun infon. Muovikylttejä laukkuun sopii kolme kappaletta ja alumiini- ja metallikylttejä kaksi kappaletta. Kysy myös yhteishintaa katukyltit laukussa, joka on aina edullinen tarjouksemme!

Hinta Alk. 0,00 € + alv Hinta
Pyydä tarjous