Muut mainos-tuotteet

Tuotteita yhteensä 4 kpl.

Näytetään 1-4 yht. 4 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Ikkunakortti-telineet

alk. 125€ +alv

Ikkunakortti-telineet

Modulilokeroista voit rakentaa haluamasi kokoisen ja muotoisen kohde-esittely-kokokonaisuuden juuri niin kuin haluat. Esittelykokonaisuus kootaan kiinnittämällä läpinäkyvät, A4-kokoiset modulilokerot toisiinsa C-lenkeillä. Järjestelmään kuuluvat otsikkopalkki sekä ripustustanko pitävät kokonaisuuden ryhdissään. Toimitus sisältää kiinnityslenkit ja ripustusketjut.

Clearsign 9 kohde-esittelytaulu on yhtenäinen, läpinäkyvä muovikyltti, jossa on kolmessa rivissä yhteensä yhdeksän A4 kokoista esitelokeroa.

Toimitus Matkahuollon rahtina kaikkialle Suomeen.

Hinta Alk. 0,00 € + alv Hinta
Pyydä tarjous
Ovilappu

5 kpl yht. 35€ +alv

Ovilappu

Ovilappu on oiva lisä myytävän kohteen opastamiseen. Aseta lappu esim. kerrostalon oven kahvaan ja laita myynnissä olevan huoneiston kerrostarra lappuun. Voit itse suunnitella lapun mallin, koon ja lay outin. Tarvittaessa saat meiltä myös suunnitteluapua lapun toteutukseen.

Hinta Alk. 0,00 € + alv Hinta
Pyydä tarjous
Kylttilaukku

Tukeva kylttilaukku muovikylteille 42€

Kylttilaukku

Katukyltit säilyvät siistinä kylttejä varten valmistamassamme kylttilaukussa. Saat meiltä kylttilaukun niin muovikyltille, alumiinikyltille kuin myös metallikyltille. Kylttilaukku on valmistettu kestävästä markiisikankaasta ja laukussa on vahvat kantokahvat. Painamme haluttaessa laukkuun yrityksesi logon tai muun infon. Muovikylttejä laukkuun sopii kolme kappaletta ja alumiini- ja metallikylttejä kaksi kappaletta. Kysy myös yhteishintaa katukyltit laukussa, joka on aina edullinen tarjouksemme!

Hinta Alk. 0,00 € + alv Hinta
Pyydä tarjous

Avaimenperä

Avaimenperä omalla logollanne tai vaikkapa valokuvalla varustettuna. Valmistamme avaimenperät 0,2mm:n vahvuisesta muovista, johon on helppoa kirjoittaa kuulakärkikynällä. Avaimenperät toimitetaan 24mm:n avainlenkillä. Tuhannen kappaleen erä omalla painatukselle alk. 590 euroa. Mikäli olet kiinnostunut tuotteesta, teemme veloituksetta mallikappaleen ja lähetämme sen tarkasteltavaksenne ilman sitoumuksia.

Hinta Alk. 0,00 € + alv Hinta
Pyydä tarjous