Tekstiili- & vinyylitulosteet

Tuotteita yhteensä 3 kpl.

Näytetään 1-3 yht. 3 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Banderollit

alk. 35€ / m2

Banderollit

Meiltä saat mainosbanderollit sisä- ja ulkokäyttöön edullisesti ja nopealla toimitusajalla. Valittavana on useita eri materiaaleja kankaista pressuihin. Banderolli on kevyt kuljettaa mukana ja erinomainen mainos esim. messuille ja erilaisiin tapahtumiin. Ulkobanderollit valmistamme kestävästä pressukankaasta joka kestää hyvin sään- ja vuodenajan vaihtelut. Mikäli banderolli tulee asennettavaksi tuuliselle paikalle, kannattaa materiaaliksi valita reikäbanderolli, joka päästää tuulta lävitse. Valmistamme banderollit valmiista pdf-tiedostosta. Tarvittaessa voimme suunnitella banderollin ilmeen puolestanne edullisesti ja ammattitaidolla. Toimitusaika banderolleille kaikkialle Suomeen on muutama arkipäivä.

Hinta Alk. 0,00 € + alv Hinta
Pyydä tarjous
Roll-upit

alk. 95€ +alv

Roll-upit

Rollup mainosteline on kätevä ja edullinen markkinointiväline toimistoon, messuille ja erilaisiin tapahtumiin. Rollup toimitetaan kätevässä kantokassissa. Telineen kuntoon laitto käy helposti. telineitä on saatavilla eri leveyksiä. Rollupeista on valittavissa edullinen economy-malli sekä palosuojatulla vuodalla varustettu premium-malli. Valmistamme rollupin kuvavuodan valmiista pdf-tiedostosta. Tarvittaessa voimme suunnitella rollupin lay outin puolestanne edullisesti ja ammattitaidolla. Toimitusaika rollup mainostelineelle kuvavuodalla on muutama arkipäivä. Mainosteline toimitetaan kaikkialle Suomeen kestävässä pahvipakkauksessa. Rollup kuvavuodalla hinta alkaen 95 euroa (alv 0%).

Hinta Alk. 0,00 € + alv Hinta
Pyydä tarjous
Beach Flag

alk. 35€ / m2

Beach Flag

Beach Flag on kevyt ja kestävä mainos tapahtumiin, messuille ja kauppapaikoille. Beach Flag on helppo koota ja kuljettaa mukana tapahtumapaikalle. Beach Flagiin on saatavana useita vaihtoehtoja jalustoiksi niin sisätiloihin kuin uloskin.  Beach Flagilla saat helposti näkyvyyttä ulkotapahtumiin, kauppakeskuksiin, messuille ja kaikkialle, missä haluat yrityksesi tai tuotteesi näkyvän. Lippuja on valittavanasi useita eri kokoja- ja malleja. Lippujen läpivärjätty kangastuloste on kestävä lippuneulos tai reikäkangas. Beach Flag liput toimitetaan kätevässä kantolaukussa ja haluamallasi jalkavaihtoehdolla.

Hinta Alk. 0,00 € + alv Hinta
Pyydä tarjous